Om os

Vi arbejder hårdt for at udvikle vores demokrati. Hvad betyder det, og hvem er vi? Lær os bedre at kende på denne side.

 

Hvem er We Do Democracy?

We Do Democracy er uafhængige ekspertrådgivere i demokrati og deltagelse. Vi er førende indenfor demokratiinovation, deliberative deltagelses-processer og facilitering af borgersamlinger og borgerting. Vi rådgiver inden for metoder og processer for at skabe en bedre demokratisk fremtid for flere. We Do Democracy bringer den deliberative agenda til Danmark, indgår aktivt i et internationalt netværk af demokratieksperter, og søger altid partnere, til at udvikle og gennemføre innovative demokratiformater, som kan udvikle nye demokratiske løsninger til fremtiden. Vi er drevet af at levere professionel rådgivning på komplekse problemstillinger i tæt samspil vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores hold består af dedikerede og professionelle rådgivere, der er optaget af at hjælpe og kapacitetsopbygge de organisationer, som vi arbejder sammen med. Vi består af et sammenspillet hold af profiler, der alle er ekspertrådgivere i deliberative processer, og hver har en ekspertkompetencer indenfor en række tematikker som mangfoldighed, klima, ligestilling, byudvikling, diversitet, minoriteter, aktivisme og deltagelsesdrevet omstilling.

Vi indgår i samarbejder med demokratiske institutioner, offentlige og private organisationer, aktivister og mennesker, som ønsker at udvikle og udforme vores demokrati og samfund. Vi følger og efterlever altid de deliberative standarder, som er udpeget af OECD. Vi blev stiftet af Zakia Elvang og Johan Galster i 2017

Vi bor på Demokrati Garage, Rentemestervej 57, 2400 København NV. Du er altid velkommen.

Holdet

We Do Democracy tiltrækker og tilknytter en række af landets førende talenter og ekspertrådgivere i demokratiinnovation. Mød dem herunder:

Zakia Elvang
Managing Partner og rådgiver
Zakia@wedodemocracy.dk

Læs mere om Zakia

Johan Galster
Stiftende partner og demokratirådgiver
Johan@wedodemocracy.dk

Læs mere om Johan

Ziga Friberg
Managing Director
Ziga@wedodemocracy.dk

Læs mere om Ziga

Jeppe Lillegaard Nielsson
Seniorkonsulent
Jeppe@wedodemocracy.dk
Læs mere om Jeppe
Simone Klint
Seniorkonsulent
Simone@wedodemocracy.dk

Læs mere om Simone

Kolja Dahlin
Konsulent og projektleder
Kolja@wedodemocracy.dk

Læs mere om Kolja

Sofie Puntervold Kristensen
Konsulent og projektleder
Sofie@wedodemocracy.dk

Læs mere om Sofie

Sofie Kirkegaard Jansen
Projektleder
Jansen@wedodemocracy.dk

Læs mere om Sofie

Linea Sveistrup
PA og projektmedarbejder
Linea@wedodemocracy.dk
Læs mere om Linea
Klara Sørensen
Konsulent & projektmedarbejder
Klara@wedodemocracy.dk

Læs mere om Klara

Dalia Kababo
Juniorkonsulent
Dalia@wedodemocracy.dk

Læs mere om Dalia

Ingvild Kistrup
Praktikant
ingvild@wedodemocracy.dk

Læs mere om Ingvild

Naja Karoline Heuch
Praktikant
Naja@wedodemocracy.dk

Læs mere om Naja

Skal du være med?

Er du interesseret i et job hos We Do Democracy, så hold øje på denne side.

Du er også velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning til kolja@wedodemocracy.dk. 

Aktuelle jobopslag:

PRAKTIKANTER 2024

 

Demokrati Garage

Vi har til huse i Demokrati Garage, som er drevet af en ambition om at samle demokratisektoren i Danmark. We Do Democracy har været med til at taget initiativ til at etablere Demokrati Garage, som i dag drives på indholdssiden af en uafhængig forening, som et levende demokratihus og et mødested for deltagelse. Det er et moderne gør-det-selv værksted for demokrati, der er drevet af mere og bedre demokrati. Udover at dele matrikel, så laver vi mange borgerinddragende arrangementer og tiltag sammen med de øvrige aktører på Demokrati Garage, der tæller demokratiaktører som Saga, Andelsgårde, Demokratisk Hub v. Fælleskassen, Kooperativet, Akademiet for Social Innovation, Plads m.fl.

Der er mange muligheder for at samarbejde med Demokrati Garage. Mange af Demokrati Garages arrangementer og tiltag udvikles med og af frivillige, lokale aktører og organisationer. Demokrati Garage holder alt fra filmvisning, til fredagsbar, til store valgfester, høstfest, loppemarkeder og meget andet. Hvis du vil vide mere om Demokrati Garage eller booke lokaler, så læs mere på hjemmesiden eller følg Demokrati Garage på Instagram