Sofie Kirkegaard Jansen 

Projektleder og konferenceansvarlig

Mail: Jansen@wedodemocracy.dk

Sofie er projektmedarbejder og konferenceansvarlig i We Do Democracy, hvor hun er tilknyttet planlægnings- og afviklingsarbejdet ang. events og konferencer. Her er hun med til at håndtere logistik, kommunikation, administration, afvikling mm. i forbindelse med konferencer og events. 
Sofie is conference manager for the International Democracy R&D Annual Conference 2023 taking place in the Fall and in charge of all matters regarding this. 

Sofie er uddannet byplanlægger fra Nordic Urban Planning Studies fra Roskilde Universitet med særligt fokus på borgerinddragelse, byplanlægning i den nordiske kontekst, procesplanlægning samt projektledelse. Derudover har hun en bachelor i Performance Design og har været festivalarrangør på New Note Festival fra 2016-2019, og har derfra stærke kompetencer i frivilligkoordinering, eventmanagement, processtyring, strukturering og facilitering. I sin specialeafhandling Needs, rights, and meanings: The importance of greenspaces in a time of a pandemic (2021) afsøgte Sofie københavnernes ønsker og krav til byens grønne rum under en pandemi.  

Hun brænder for at facilitere rum, hvor forandring og stærke fællesskaber kan opstå, og glæder sig til at bidrage til det store arbejde, der ligger i at skabe plads og grobund for demokratiske drømme og forandringsdrevne dialoger mod en grønnere og bedre verden.  

Kernekompetencer:

  • Eventudvikling og koordinering 
  • Facilitering og formidling af processer og events i øjenhøjde 
  • Grafisk facilitering og opsætning 
  • Videregående kvantitativ og kvalitativ metode