Naja Heuch

Praktikant

Mail: Naja@wedodemocracy.dk

Naja er praktikant på We Do Democracy. Hun skal assistere i at designe og facilitere borgersamlinger, hjælpe med rapporteringer, samt lave visuel materiale til borgersamlingerne.

Naja læser en kandidat i Human Ecology på Lund Universitet, og har en bachelor i antropologi fra Aarhus Universitet. Igennem sin bachelor har hun været meget optaget af formidling og har både arrangeret og faciliteret foredrag, dokumentarvisninger, lavet etnografiske udstillinger samt taget kurser i visuel antropologi. 

Naja brænder for klima, retfærdighed og politisk forandring, som har været et gennemgående tema for hendes projekter igennem sin studietid. Hendes seneste fascination er økonomiens indflydelse på klimaforandringerne og den bæredygtige omstilling, og hun arbejder derfor, ved siden af sin praktikstilling, som projektmedarbejder i organisationen, Rethinking Economics Danmark, hvor hun faciliterer et netværk, der skal finde ud af, hvordan grønne organisationer kan begynde at beskæftige sig med økonomifaglig teori i deres vigtige arbejde for en grøn, retfærdig fremtid.

Kernekompetencer:

  • Kommunikation og formidling, både visuelt, i tale og på skrift
  • Den kvalitative metode
  • Eventkoordinering og facilitering