Det Vi hjælper med

DEMOKRATI INNOVATION

Vi arbejder med at styrke ogredesigne de demokratiske systemer, fællesskaber og forretningsmodeller - hvor der er behov for det.

DELTAGELSEs-
PROCESSER

Vi designer og driver værdiskabende forandringsprocesser, der bygger på deltagelse og der hjælper grupper og organisationer i mål.

BORGER-
SAMLINGER

Vi rådgiver i deliberative metoder, som Citizens Assembly, hvor borgere og brugere inviteres med ombord til at kvalificere komplekse problemstillinger og beslutninger.

LARGE SCALE FACILITERING

Hvordan skaber man ejerskab og forankring? Hvordan involverer man mange mennesker? Uden at miste momentum, ressourcer og mulighed for ledelse.

MOBILISERING

Vi mobiliserer nødvendig forandring gennem klare fortællinger, forklaringer og dyb forståelse, for at forstå behovet for nye adfærd, men også for at engagere flest mulige i forandringsrejsen.

FÆLLESKABER

Vi designer både de nære fællesskaber - i gården, på vejen, kvarteret og beboerforeneingen og de større fællesskaber på arbejdspladsen, foreningen, kommunen eller nationen.

KAPACITETS-OPBYGNING

Vi træner demokratisk adfærd og hjælper med at skabe det miljø som understøtter anledninger for og anerkender demokratisk adfærd. 

Kommunikation & interaktion

Vi hjælper dig med at kommunikere og designe din dialog og interaktion med omverden. Vi sikre en formidling, der aktiverer dine målgrupper

Forretning & organisering

Vi designer forretningsmodeller og organisere incitamentstrukturer bag fællesskaber, deltagelsesmetoder og demokratiformater