Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Democracy Drinks #4

16. november 2023 kl. 16:30 - 18:00

Democracy Drinks #4

Kom med til Democracy Drinks, hvor demokratisektoren mødes og deler indsigter, og sætter ting i gang. En sektor på tværs af systemdemokratiet og hverdagsdemokratiet, hvor eksperter, beslutningstagere, fagpersoner og aktivister, deler nyeste demokratiforskning, undersøgelser, strategier, projekter, lovgivning og ideer.

Oplægsholdere d. 16/11:

– Nikolaj Neven

Han vandt bedste speciale i politisk teori 2023. Det har titlen ”Self-organizing Democracy and the Politics of Swarming”

– Mikkeline Thomsen, Analyse & tal. 

Mikkeline vil tale om hvordan nyhedsmedier, mennesker og algoritmer taler til vreden i os – og hvad vi kan gøre ved det.

– Carolina Magdalene Maier, Leder af Egmont Fondens signaturprojekt, SygtStærk

– Jakob Rask, Lektor i økonomi på Roskilde Universitet og medforfatter til bogen ‘Kooperativ Håndbog – Iværksætteri i fællesskab’

– Jakob Falk, Evaluation and research hos Dream Town

Dreamtown arbejder med at skabe urbane byrum sammen med unge i afrikanske storbyer. De urban rum giver unge en platform for politisk engagement. I Zimbabwe har vi fundet ud af, at vi kan bruge kunstens sprog til at skabe forandring. Kunst bliver ikke set som noget politisk i et ellers undertrykkende regime, hvor det kan være livsfarligt at ytre sine politiske holdninger. Men en forudsætning for at unge kan udfordre magthaverne og stille spørgsmålstegn ved den førte politik er, at de kender deres rettigheder. Derfor har vi i Zimbabwe haft fokus på at styrke de unges demokratiske engagement og forståelse af deres rettigheder både i det civile fysiske rum og i det digitale rum. Det vil Jakob Falk fra Dreamtown gerne fortælle mere om.

Vært: Ziga Friberg, Managing Director hos We Do Democracy

Tid

16. november 2023 kl. 16.30-18.00

Sted

Demokrati Garage

Pris

Gratis. Tilmeld dig herunder.

Tilmeld dig her

Navn
Modtag mails om kommende events

Detaljer

Dato:
16. november 2023
Tidspunkt:
16:30 - 18:00