1. september 2023

Democracy Innovation Summit 2023: New Frontiers in Research on Citizens’ Assemblies

Democracy Innovation Summit løber af stablen d. 3. oktober på Københavns Universitet, hvor demokratisk innovation, grøn omstilling og fremtidens demokrati er i højsædet. Vær med, når førende demokratieksperter fra hele verden diskuterer og deler banebrydende og innovativ demokratiforskning.

Fakta

Democracy Innovation Summit afholdes tirsdag d. 3. oktober i Multisalen på Søndre Campus, og fokuserer på demokratisk innovation i udviklingen af det 21. århundrede, med et særligt fokus på grøn omstilling. På dagen vil du blive præsenteret for banebrydende forskning på borgersamlinger og hvordan man kan skabe en offentlig samtale om den grønne omstilling og tage bedre beslutninger og lave bedre politik på en ny måde.

Du får mulighed for at få indsigt i danske forskeres seneste undersøgelser af, hvordan brugen af borgersamlinger ændrer det demokratiske landskab både i Danmark og i udlandet. Hør internationale keynotes præsentere deres perspektiver på potentialet og risici ved borgersamlinger, og vær med til en samtale mellem internationale og danske eksperter på området om hvordan man kan innovere demokratiet gennem borgersamlinger.

“New Frontiers in Research on Citizens’ Assemblies” præsenteres af Københavns Universitets forskningsgruppe, ‘Democratic Innovations in a Green Transition’ (DIGT) i samarbejde med We Do Democracy, Teknologirådet og det internationale netværk ‘Democracy R&D’. Democracy R&D er et globalt netværk af ledende demokratieksperter og professionelle med vidtgående erfaring inden for det deliberative demokrati, demokratisk innovation og engageringen af borgere. Den årlige medlemskonference finder i år sted i København fra d. 4-5. oktober 2023.

TILMELDING

Democracy Innovation Summit er gratis. Registreringen er påkrævet og der er et begrænset antal pladser. Eventet foregår på engelsk. Tilmed dig via Københavns Universitets hjemmeside for event-tilmelding ved at trykke her. Tilmeld dig desuden på CitizenLab-platformen, for at få adgang til keynotes, workshop-materiale og meget mere efter konferencen.

INVITATION & PROGRAM

Find den officielle invitation, relevant information samt programmet for Democracy Innovation Summit ved at klikke her.