initiativer og cases

Initiativer vi igangsætter:

Demmokrati festival

Hvordan videreudvikler vi den demokratiske samtale på folkemøderne i Norden og Baltikum? Og hvordan bringer vi folkemødeformatet ud til resten af verden, som et unikt eksport-eventyr i en global demokratikrise?

BORGERSAMLING [Citizens Assembly]

Demokratiformatet, der bl.a. ændrede den irske abortlovgivning og som Toronto benytter inden alle støre offentlige beslutningsprocesser. Skal en borgersamling aktivere og validere dit næste beslutningsgrundlag?

DEMOKRATI GARAGE

Hvordan skaber vi et nyt kraftcenter for demokrati i Danmark? Hvordan styrker vi demokratiet gennem udviklingen af nye demokratiske formater, skaber nye møder på tværs af udsigtposter og inviterer til lokale fælleskaber?

DEMOKRATISCENEN

Hvor mødes man hvis man går op i demokrati og gerne vil styrke den demokratisk fornyelse? Demokratiscenen er en frivillig forening - drevet af deltagelse!

VELINGBOLIG PLUS

Hvordan skaber vi billige boliger, der inviterer til aktive fællesskaber, deltagelse og demokratisk dannelse når byerne vokser - og presset på boliger stiger?

DEmokrati FITNESS

Demokrati er så meget mere end en handling i en valgboks. Oplev hvordan du træner og styrker dine demokratiske muskler i hverdagen. Vil du være med?

 Projekter vi hjælper vores kunder med:

 
 
 

BORGERSAMLING I KØBENHAVNS MIDDELALDERBY

I omdannelsen af Middelalderbyen i København har man for første gang valgt en Borgersamling som metode for projektet ”Mindre biltrafik og bedre hverdagsliv” med We Do Democracy som procesrådgiver.

 

VERDENS BEDSTE NYHEDER

Hvordan involverer vi danskerne i udviklingsarbejdet i den tredje verden og styrker synergien mellem landets ngo’er?

NORDRE Frihavnsgade

Hvordan involverer vi både borgere og byens interessenter aktivt i byens udvikling? Hvordan sikrer vi byens perspektiver og indsigter - inden vi beslutter os?

BORNHOLMERMÅL

Bæredygtig omstilling begynder ved fornyet adfærd. Hvordan får vi ale med og hvordan designer vi en proces, hvor en hel ø går sammen om den grønne omstilling?

DTU CAMPUSUDVIKLING

Hvordan åbner man et universitet for omverden og inddrager studerende, brugere, besøgende og forskere som et aktiv i en fysisk transformation?

BÆREDYGTIG GLADSAXEstrategi

Hvordan involverer vi borgere, erhvervsliv, foreningsliv og embedsværk når den kommunale strategier udarbejdes? Og hvordan får vi alle parter med ombord - både i strategien og i hverdagen?

Brug byens Arealer / KK

Presset mod byen, skaber pres på vores kvadratmetre. Hvordan kan vi frisætte og optimere kommunen egne arealer og bygninger, så fleste mulige borgere og ansatte oplever fornyet værdi og muligheder?

NY NØRREPORT

Hvordan designer vi nye centrale mødesteder i byen, der lytter og indtænker flere behov? Hvordan kan vi skabe beslutningsgrundlag, der giver rum til at flere kan skabe mere?

ECOGRID 2.0

Fremtidens grønne energi er afhængig af din adfærd. Hvordan får vi borgerne med i en grøn omstilling, der kræver nye vaner og øget opmærksomhed på vores forbrugsadfærd?

RUC - REACT

Hvad er universitets rolle i fremtidens samfund? Hvordan fastholdes og engageres de studerende som deltagende samfundsaktører både før, under og efter endt uddanelse?