Sammen om Bæredygtige Gladsaxe 

 

HVORDAN gør vi kommunens strategi til alle borgernes strategi? gør op med “plejer” og inviterer borgere, erhvervsliv og organisationer med ombord i strategiudviklingen

Gladsaxe Kommune træder tydligt ind på verdensmål-scenen og gentænker deres egen strategiudvikling i forlængelse af FN verdensmål. Bæredygtig grøn omstilling kan ikke ske alene. Det kræver samskabelse og aktiv deltagelse af alle aktører i og uden for kommunens forvaltninger.

WE DO DEMOCRACY hjælper en forandringsklar Gladsaxe med at omsætte og accelere strategien gennem en tydelig deltagelsesstrategi og en large-scale facilitering, der skabe nye fælles anledninger på tværs af aktører og sikrer nye demokratiske udviklingsmetoder.

Fra globale bæredygtige mål til lokale bæredygtige fællesskaber og handlinger i Gladsaxe. Sammen med erhvervslivet, foreningslivet og borgere på tværs af hele kommunen blev alle inviteret med på Gladsaxedagen til at bringe fornyet input, synspunkter og perspektiver med i udfoldelsen af Gladsaxestrategien.

 
gladsaxe.jpg
 

Kunde: Gladsaxe kommune

Ydelser: Large-scale facilitering / deltagelsesdesign / kommunikationsstrategi